Developers Day Athens

November 3, 2016

 

 

Meetup

Workshops, Skill’s Sessions, Coding Room. Έλα να μάθεις που βρίσκεσαι εσύ στον Γαλαξία των Developers.

Το 82% των Developers

του προηγούμενου event δήλωσαν οτι θα ερχόντουσαν ξανά και αξιολόγησαν με πάνω απο 4.3/5 τα workshops και τις ομιλίες!

Πάνω απο 10+ εταιρίες

ήταν εκεί για να κάνουν workshops, να μιλήσουν για τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν και να κάνουν συνεντεύξεις.

Just Network

Εκατοντάδες σαν εσένα αλλά κάθε ένας μοναδικός. Get together και μοιραστείτε γνώσεις, ιδέες και εφαρμογές.

10:00 – 10:30 Amdocs
10:30 – 11:00 Microsoft
11:00 – 11:30 Intrasoft
11:30 – 12:00 Softone
12:00 – 12:30 Unisystems
12:30 – 13:00 Unify
13:00 – 13:30 Pollfish
13:30 – 13:35CruiseINN
13:35 – 14:30 GitHub
14:30 – 14:35 Coding School
14:35 – 15:00 Qualco
15:00 – 15:30 Microsoft
15:30 – 16:00Channel Vas
16:00 – 16:30Peoplecert
16:30 – 17:00OTE
17:00 Λήξη Developers Day & Workshops
Αποστολή Βιογραφικού

 

Stats & Trends in the IT sector
Wegrey_heart_previewDevelopers

Το Developers Day είναι το μεγαλύτερο Open Event Πληροφορικής για Developers στην Ελλάδα και αποτελεί αποδεδειγμένα έναν επιτυχημένο θεσμό Interview Days. Πρόκειται για μία ημέρα γεμάτη από επαγγελματικές γνωριμίες και ευκαιρίες δικτύωσης με Developers & SW Engineers όλων των τεχνολογιών με στόχο να προσφέρει νέες ευκαιρίες εργασίας.

 

Μέσα από διαδοχικά Workshops & Meet Up sessions φιλοδοξούμε να φέρουμε σε επαφή όλους τους Developers με τους καλύτερους εκπαιδευτές/επαγγελματίες του κλάδου και με περισσότερες από 10 εταιρίες που θα επιδείξουν τα projects στα οποία εργάζονται και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν. Για να λάβεις μέρος σε κάποιο από αυτά θα πρέπει να δηλώσεις τη συμμετοχή σου μέσω Eventbrite.

 

Εγγραφή για τα workshops

 

Σε ποιους απευθύνεται

Web Developers/Software Engineers, Mobile Developers (Android, iOS), Developers (Java, .NET, PHP, C, C#, C++, Ruby, Perl, Linux & Scripting, BMC, SAP, Python, SharePoint, Cobol), Experts in MVC framewroks, Databases (MySQL, MS SQL, Cassandra, Mongo DB, DB2, NoSQL, PostgreSQL), Front End Developers (Javascript, Angular Js, Node Js, Web Services ML5 etc.), Web Designers (UI/UX)/Graphic Designers, Business Analysts/Consultant, Testers, Security experts, SAP professionals, Datawarehouse/BI professionals, IT Administrators/Support/ Help-desk (end user support), IT Managers/Directors/Project Managers, Systems Administrators/System Engineers/DevOp
Start your Amazing Internship
Εισαι φοιτητής πληροφορικής και ψάχνεις να πραγματοποιήσης την πρακτική σου άσκηση;
Ελα να γνωρίσεις απο κοντά εταιρίες οπου αναζητούν Interns and let your Amazing Internship starts.

Στο κέντρο της πόλης, αλλά έξω από την κίνηση και τον δακτύλιο. Με εύκολη πρόσβαση από την Πειραιώς, τον περιφερειακό της Ακρόπολης και την Εθνική Οδό.

• Μετρό Κεραμεικός: περπάτημα 600 μ. (περίπου 7′).
• Ηλεκτρικός Πετράλωνα: περπάτημα 900 μ. (περίπου 12′).
• Μουσείο Μπενάκη: 10 μ.
• Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων: περπάτημα 700 μ. (περίπου 9′).
• Ακρόπολη: περπάτημα 1,9 χλμ. (περίπου 30′), με αυτοκίνητο 2,5 χλμ. (περίπου 10′), με μετρό συνολικά περίπου 20′.
• Κέντρο (Σύνταγμα): περπάτημα 2,8 χλμ. (περίπου 35′), με αυτοκίνητο 4,2 χλμ. (περίπου 15′), με μετρό συνολικά περίπου 15′.
• Λιμάνι Πειραιά: με αυτοκίνητο 7 χλμ. (περίπου 15′), με ηλεκτρικό συνολικά περίπου 45′.
• Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: με αυτοκίνητο 36 χλμ. (περίπου 35′), με μετρό συνολικά περίπου 55′.

Ώρες διεξαγωγής: 10.00 π.μ. – 17.00 μ.μ.
Διεύθυνση: Πειραιώς 100, 118 54, Γκάζι

Μέσα απο διαδοχικά Workshops & Meet Up sessions φιλοδοξούμε να φέρουμε σε επαφή όλους τους Developers με τους καλύτερους εκπαιδευτές/επαγγελματίες του κλάδου και περισσότερες από 10 εταιρίες που θα επιδείξουν τα projects στα οποία εργάζονται και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν. Για να λάβεις μέρος σε κάποιο απο αυτά θα πρέπει να δηλώσεις τη συμμετοχή σου μέσω Eventbrite.

 

Εγγραφή για τα workshops
Coding Room by Qualco

Ένα room μόνο για coding. Είσαι έτοιμος/η; Ήρθε η ώρα να δεις πόσο καλά μπορείς να σκοράρεις σε Coding Tests και εμείς θα σου δείξουμε μετά πόσο καταπληκτικά τα πήγες ή σε ποια parts ίσως χρειάζεται λίγο περισσότερο focus.

 

Looking for a (new) Job?

Ανέβασε το βιογραφικό σου και έλα στο event για να έρθεις σε επαφή με εταιρίες που ψάχνουν experts όπως εσύ. Είτε με fixed date and time για συνέντευξη είτε on the spot, τώρα είναι πιο εύκολο απο ποτέ να γνωριστείτε καλύτερα με τις εταιρίες που θέλεις και θέλουν να σε δουν.

 

Send your amazing CV
Χορηγός

Υπερήφανος χορηγός του Developers Day Αθήνας είναι η Microsoft Ελλάς. H Microsoft Ελλάς δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992 με στόχο να καταστήσει την τεχνολογία προσβάσιμη σε όλους τους Έλληνες και να συμβάλει στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομιας. Απασχολεί περισσότερους από 110 εργαζόμενους σε μόνιμη βάση, ενώ αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι περισσότεροι από 30 Έλληνες εργάζονται στα κεντρικά γραφεία της Microsoft στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Παράλληλα, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Microsoft χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλες τις επαγγελματικές, εκπαιδευτικές και προσωπικές δραστηριότητες των Ελλήνων, ενώ χιλιάδες επιχειρήσεις, οργανισμοί και δημόσιοι φορείς βασίζονται στην τεχνολογία της και τις λύσεις που προσφέρει.

 

Μάθε περισσότερα
Χορηγοί Επικοινωνίας

 

They said and we Quote

Was awesome. Many cool people and interesting topicsDimitrios
Thank you for this event… It was really awesome as dimitrios said. Very interesting workshops… I met nice people. I would like to thank you all, girls in the reception, companies, sponsors.
Maria D.
Everything was fine and we got the opportunity to come close to companies that are actually looking for hiring people… thank you for this!stefanos.k