Privacy Policy


Kariera Α.Ε., (Ελλάδα) Κώδικας Δεοντολογίας για Τήρηση Απορρήτου


Η Kariera Α.Ε., είναι μέλος του ομίλου εταιρειών CareerBuilder

Ανασκόπηση

Έχουμε δημιουργήσει αυτόν τον Κώδικα Δεοντολογίας για Τήρηση Απορρήτου για να σας αποδείξουμε πώς δεσμευόμαστε να σας φερόμαστε δίκαια σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα. Η CareerBuilder,LLC κατέχει το 100% των μετοχών της Kariera Α.Ε.
Ο Κώδικας Δεοντολογίας για Τήρηση Απορρήτου εφαρμόζεται μόνο σε σχέση με προσωπικά δεδομένα που συγκεντρώνονται από την Kariera Α.Ε., στην ιστοσελίδα www.kariera.gr και δεν εφαρμόζεται για κάποια άλλη εταιρεία που είναι μέλος του ομίλου εταιρειών της CareerBuilder. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι ο Κώδικας Δεοντολογίας για Τήρηση Απορρήτου μπορεί να τροποποιείται από στιγμή σε στιγμή. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό θα δημοσιεύσουμε μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα που θα σας παραπέμπει στην συγκεκριμένη αλλαγή που έχει πραγματοποιηθεί. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με το να συγκεντρώνουμε, να χρησιμοποιούμε και να αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τους όρους του Κώδικα Δεοντολογίας για Τήρηση Απορρήτου.

Προσωπικά Δεδομένα - Τι συγκεντρώνουμε και γιατί συγκεντρώνουμε τα προσωπικά σας δεδομένα έτσι ώστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στην ιστοσελίδα με επαρκές και αποτελεσματικό τρόπο.

Το είδος των δεδομένων που δύναται να συγκεντρώσουμε με την συγκατάθεση σας είναι: το όνομα σας, στοιχεία επικοινωνίας, ημερομηνία γεννήσεως, γένος φύλου, εθνικότητα, στοιχειά εκπαίδευσης, επαγγελματική σταδιοδρομία, στοιχειά σχετικά με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα που επιλέγετε να γνωστοποιήσετε σε μας, λεπτομέρειες για τον τραπεζικό σας λογαριασμό και την πιστωτική σας κάρτα που χρησιμοποιείτε για πληρωμές, στοιχεία από τη χρήση που πραγματοποιείτε στην ιστοσελίδα και τη διεύθυνση του IP σας.

Προσωπικά Δεδομένα - πως τα συγκεντρώνουμε

Η συγκέντρωση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται με τις εξής μεθόδους:
1. Με το να σας ζητάμε να μας δίνετε πληροφορίες για τον εαυτό σας,
2. Με το να αποκτάμε πληροφορίες μέσω μηχανισμών συλλογής προσωπικών δεδομένων, όπως είναι για παράδειγμα τα web beacons και τα cookies που ενεργοποιούνται όταν εισέρχεστε και χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα,
3. Από άλλες εταιρείες του ομίλού εταιρειών της CareerBuilder που μας παρέχουν πληροφορίες για σας (να έχετε υπόψη σας ότι αυτές οι πληροφορίες μεταβιβάζονται σε μας σύμφωνα με τους όρους του Κώδικα Δεοντολογίας για Τήρηση Απορρήτου για τους οποίους έχετε ενημερωθεί από την εκάστοτε συγκεκριμένη εταιρεία) και
4. Από άλλα άτομα που μας παρέχουν νόμιμα πληροφορίες για εσάς (αυτό θα μπορούσε να γίνει από οποιοδήποτε πρόσωπο, εταιρεία ή άλλο φορέα, αλλά συνήθως γίνεται από εργοδότες. Εμείς θα διατηρούμε προσωπικά δεδομένα που μας παρέχουν τρίτα πρόσωπα μόνο αν είναι συναφή με τα δεδομένα που συλλέγουμε συνήθως σύμφωνα με αυτόν τον Κώδικα Δεοντολογίας για Τήρηση Απορρήτου και, εκτός αν έχουμε πληροφορηθεί αντιθέτως από εσάς, θα θεωρούμε ότι αυτοί οι τρίτοι δικαιούνται να μας παρέχουν τα δεδομένα).

Προσωπικά δεδομένα – Τι κάνουμε με αυτά

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους εξής σκοπούς:
 Για να σας ενημερώσουμε για τις καινούριες θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται και μπορεί να σας ενδιαφέρουν,
 Για να σας προσφέρουμε προσωπικό και ασφαλές χώρο για να δημοσιεύετε και να διορθώνετε τις δίκες σας προσθήκες στην ιστοσελίδα μας (όπως αιτήσεις εργασίας και βιογραφικά)
 Για να σας στέλνουμε ενημερωτικά και πληροφορίες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα σας (όπου και αν έχετε συμφωνήσει)
 Για να σας ενημερώνουμε για καινούργιες υπηρεσίες που προσφέρονται (όπου έχετε συμφωνήσει)
 Για να σας ενημερώνουμε για αλλαγές στην χρήση της ιστοσελίδας και στον Κώδικα Δεοντολογίας για Τήρηση Απορρήτου.
 Για να αναλύουμε την χρήση της ιστοσελίδας με σκοπό την βελτίωση του περιεχομένου της, της συγκρότησης και διάταξης αυτής και των υπηρεσιών της.

Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα θα έχουν τα παρακάτω πρόσωπα:

 Όταν μας έχετε επιτρέψει ρητά να ρυθμίζουμε και να τροποποιούμε τον λογαριασμό του ‘profile’ σας, τότε τα προσωπικά σας δεδομένα θα γίνονται διαθέσιμα σε άλλους χρήστες της ιστοσελίδας (παρακαλούμε σημειώστε πως η Kariera δεν αναλαμβάνει ευθύνη για το τι θα κάνουν άλλοι χρήστες με τα προσωπικά σας δεδομένα. Επίσης, επειδή μερικοί χρήστες είναι εργοδότες ή άνθρωποι διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμισμού με έδρα έξω από την Ευρωπαϊκή οικονομική περιοχή, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτοί οι χρήστες μπορεί να μην υποβάλλονται στην ίδια νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζεται μέσα στα πλαίσια της ΕΕΑ και της Ελλάδος).
 Όταν παρέχετε προσωπικά δεδομένα σε οποιονδήποτε χώρο της ιστοσελίδα που φιλοξενείται από κάποια άλλη εταιρεία, τότε αυτά τα δεδομένα θα γίνονται διαθέσιμα και στη Kariera και στην άλλη εταιρεία (να έχετε υπόψη σας πως θα πρέπει να ελέγξετε τον Κώδικα Δεοντολογίας για Τήρηση Απορρήτου που εφαρμόζει η άλλη εταιρεία για να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε και νιώθετε άνετα με την χρήση στην οποία θα υποβληθούν τα δεδομένα σας. Σε αυτή την περίπτωση η Kariera δεν ευθύνεται για την χρήση που θα πραγματοποιηθεί από την άλλη εταιρεία στα προσωπικά σας δεδομένα).
 Αν έχετε παραπεμφθεί στην ιστοσελίδα μας, από ιστοσελίδα άλλης εταιρείας του ομίλου της CareerBuilder, τότε μπορούμε να μοιραστούμε τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει από εσάς με την άλλη εταιρεία (σημειώστε, πως αυτές οι πληροφορίες θα τηρούνται σύμφωνα με τους όρους του Κώδικα Δεοντολογίας για Τήρηση Απορρήτου της άλλης εταιρείας).
 Όταν δεχόμαστε πληρωμή από εσάς για αγαθά και υπηρεσίες, θα μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα σας με οικονομικούς οργανισμούς και ιδρύματα , στο βαθμό που αυτό καθίσταται απαραίτητο για την διενέργεια της πληρωμή και την αποφυγή δόλιας χρήσης πιστωτικής κάρτας, κ.λ.π.. (παρακαλώ να έχετε υπόψη σας πως η Kariera δεν ευθύνεται για την χρήση που θα πραγματοποιηθεί από τον συγκεκριμένο οικονομικό οργανισμό στα προσωπικά σας δεδομένα στη συνέχεια)  Όπου εύλογα θεωρούμε πως είναι απαραίτητο για την συμμόρφωση με την νομοθεσία, για τη συνεργασία μας με αυτούς που επιβάλλουν τον νόμο και την αναζήτηση βοήθειας από αυτούς, για την αποφυγή ενός εγκλήματος και την προστασία εθνικής ασφάλειας, τότε μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε αυτά τα πρόσωπα, τα οποία σχετίζονται με αυτόν τον σκοπό.  Όταν η Kariera ή τα περιουσιακά της στοιχεία υπόκεινται σε μεταβίβαση, τότε τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να μεταβιβαστούν στον νέο ιδιοκτήτη, άλλα τα προσωπικά σας δεδομένα θα συνεχιστούν να διατηρούνται με βάση τους ίδιους όρους που ίσχυαν αρχικά.

Προσωπικά Δεδομένα - Τι δεν επιτρέπεται να κάνουμε με αυτά

Δεν διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιοδήποτε άλλο σκοπό έκτος από αυτούς που κατηγορηματικά αναφέρονται σε αυτόν τον Κώδικα Δεοντολογίας για Τήρηση Απορρήτου. Ούτε κάνουμε διαθέσιμα τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλα άτομα για να επικοινωνήσουν μαζί σας για σκοπούς ‘marketing’ ή διαφημιστικούς.

Διόρθωση και Αφαίρεση

Σε οποιοδήποτε στιγμή μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρεί η Kariera (όχι μόνο στις πληροφορίες που τηρούνται ως τμήμα του του ‘profile’ σας) για να τροποποιείτε, να διορθώνετε ή να ενημερώνετε αυτά τα δεδομένα. Για να το πραγματοποιήσετε αυτό παρακαλώ να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Ο λογαριασμός μου" Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορεί να χρειαστεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητα σας πριν προχωρήσουμε στο αίτημα σας.
Επίσης μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσετε να διαγραφούν οριστικά τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από την Kariera. Για να το πραγματοποιήσετε αυτό παρακαλώ να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Ο λογαριασμός μου". Μετά από αυτό το αίτημα, θα παύσουμε να χρησιμοποιούμε και να κάνουμε διαθέσιμα τα προσωπικά σας δεδομένα (έκτος όπως προβλέπεται από τον νόμο). Θα διαγράψουμε επίσης όλα τα προσωπικά σας δεδομένα από το σύστημα μας, έκτος από αυτά που περιέχονται σε ηλεκτρονικά μηνύματα, αλληλογραφία ή άλλα έγγραφα που μπορεί να κρατήσουμε για να μπορούμε να αποδείξουμε τους όρους της συμβατικής μας σχέσης μεταξύ εμάς και εσάς. Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορεί να χρειαστεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητα σας πριν προχωρήσουμε στο αίτημα σας.

Περίληψη των δικαιωμάτων σας σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2472/1997 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα) για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η Kariera σέβεται την ιδιωτική/προσωπική ζωή των ατόμων για τα οποία διαθέτει προσωπικά τους δεδομένα και πληροφορίες και προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι τα δεδομένα τους τηρούνται συμφώνα με το Ελληνικό Νόμο 2472/1997 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα) για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και σύμφωνα με διεθνώς αναγνωρισμένα επίπεδα καλής πρακτικής.

Συνεπώς, η Kariera εγγυάται πως τα προσωπικά σας δεδομένα θα:

1. Επεξεργάζονται δίκαια και νόμιμα.
Συγκεκριμένα η Kariera θα επιδεικνύει διαφάνεια όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των ατόμων.
2. Συλλέγονται μόνο για σαφείς και νόμιμους σκοπούς και δεν επεξεργάζονται περαιτέρω με τρόπο ασυμβίβαστο με αυτούς τους σκοπούς Σε περίπτωση όπου η Kariera αποφασίσει να επεξεργαστεί περαιτέρω προσωπικά δεδομένα τότε είναι απαραίτητη η ρητή συγκατάθεση του ατόμου στο οποίο αφορούν τα συγκεκριμένα δεδομένα.
3. Είναι συναφή, πρόσφορα, και όχι περισσότερα από όσα κάθε φορά απαιτείται εν όψει των σκοπών της επεξεργασίας Η Kariera θα συλλέγει και θα διατηρεί ‘σχετικές πληροφορίες’, εφόσον αυτές είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση λειτουργικών και διοικητικών προϋποθέσεων ή για τη συμμόρφωση με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση .
4. Είναι ακριβή και, εφόσον χρειάζεται, υποβάλλονται σε ενημέρωση.
H Kariera συγκεκριμένα θα εφαρμόσει ένα σύστημα από ελέγχους (‘checks’) για να επιβεβαιώνει πως τα στοιχειά που συλλέγονται και επεξεργάζονται στη συνέχεια είναι ακριβή και τρέχοντα.
5. Θα διατηρούνται σε μορφή που επιτρέπει τον προσδιορισμό της ταυτότητας του υποκείμενου των δεδομένων όχι για περισσότερο χρόνο από ότι χρειάζεται για τους σκοπούς που συλλέχθηκαν ή για τους σκοπούς που επεξεργάστηκαν στη συνέχεια. Η Kariera θα εφαρμόσει διαδικασίες για να επιβεβαιώνει πως τα προσωπικά σας στοιχεία διατηρούνται με καθιερωμένα κριτήρια διατήρησης.
6. Επεξεργάζονται συμφώνα με τα δικαιώματα του υποκείμενου των δεδομένων όπως αυτά τα δικαιώματα έχουν καθιερωθεί από την Οδηγία της Ευρωπαϊκή Ένωσης. Η Kariera θα εξασφαλίζει πως τα δικαιώματα του υποκείμενου των δεδομένων μπορούν να εξασκούνται πλήρως. Συγκεκριμένα το δικαίωμα της ενημέρωσης για την επεξεργασία που αναλήφθηκε, το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα, το δικαίωμα αντίρρησης στη χρήση προσωπικών δεδομένων για σκοπούς άμεσης διαφήμισης και το δικαίωμα διόρθωσης προσωπικών δεδομένων που είναι ανακριβή.
7. Κατάλληλα τεχνικά και διοικητικά μέτρα θα εφαρμόζονται εναντίων της αυθαίρετης ή παράνομης επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και εναντίων της τυχαίας απώλειας ή καταστροφής ή βλάβης προσωπικών δεδομένων.
8. Τα προσωπικά δεδομένα δεν θα μεταβιβάζονται σε χώρες που βρίσκονται εκτός την Ευρωπαϊκή Ένωση, έκτος αν καθιερωθεί και εφαρμοστεί ένα ανάλογο επίπεδο προστασίας των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των υποκειμένων προσωπικών δεδομένων, σχετικά με την διαχείριση των εξαγομένων δεδομένων.
Η Kariera έχει υιοθετήσει διάφορους μηχανισμούς για να προσφέρει εγγυήσεις και διασφαλίσεις στα υποκείμενο των δεδομένων, όπως υιοθετώντας τις συμβατικές ρήτρες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με μεταβιβάσεις δεδομένων στις ΗΠΑ και συμμετοχή στο Σύστημα Ασφαλούς Λιμένα (‘Safe Harbor’).
H Kariera λειτουργεί και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα. Σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο 2472/1997, αυτή η εταιρεία είναι ο ‘Υπεύθυνος της Επεξεργασίας’, σχετικά με προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από την ιστοσελίδα. Η Kariera φιλοξενεί και αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σε ‘servers’ που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες . Αυτοί οι ‘servers’ ανήκουν και διατηρούνται από την μητρική εταιρεία CareerBuilder LLC και αυτή η εταιρεία είναι ο ‘Εκτελών την επεξεργασία’, σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα.
Η CareerBuilder, LLC είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης της πολιτείας του Ντέλαγουερ με έδρα στο 200 North LaSalle St., Suite 1100, Chicago, IL 60601, USA. Η CareerBuilder LLC έχει βεβαιώσει την τήρηση της στο Σύστημα Ασφαλούς Λιμένα (‘Safe Harbor’) του Υπουργείου Εμπορίας, σχετικά με την ενσωμάτωση από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Οδηγίας για την προστασία δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για περισσότερες πληροφορίες για τις αρχές του Συστήματος Ασφαλούς Λιμένα (‘Safe Harbor’) και για να δείτε την πιστοποίηση για την CareerBuilder, LLC, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Ασφαλούς Λιμένα (‘Safe Harbor’) του Υπουργείου Εμπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με εμάς και να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες για αυτή την πιστοποίηση. Επίσης η CareerBuilder, LLC είναι μέλος της BBBOnLine US/EU . Σύστημα Ασφαλούς Λιμένα (‘Safe Harbor’) Πρόγραμμα Επίλυσης Διαφορών. Παρακαλώ συμβουλευτείτε την διεύθυνση της ιστοσελίδας BBBOnLine στο www.bbbonline.org για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα εχεμύθειας και τις διαδικασίες επίλυσης διαφορών.

Η ιστοσελίδα της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προσφέρει πληροφορίες και βοήθεια σχετικά με τα δικαιώματα σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο 2472/1997 και τη σχετική νομοθεσία (www.dpa.gr).

Περιληπτικά τα βασικά σας δικαιώματα είναι τα έξης:
    1.Το δικαίωμα να ενημερωθείτε ποιες πληροφορίες τηρούνται σχετικά με έσας σε ηλεκτρονική μορφή και σε έγγραφα αρχεία.
    2.Το δικαίωμα να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, για τους παραλήπτες ή για τις κατηγορίες παραληπτών.
    3.Το δικαίωμα να ενημερωθείτε για πιθανές αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στον τρόπο επεξεργασίας από την τελευταία μας ενημέρωση σε σας.
    4.Το δικαίωμα να ενημερωθείτε σχετικά με την μεθοδολογία που εφαρμόζεται στην διαδικασία αυτόματης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.
    5.Το δικαίωμα να ενημερωθείτε σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που επιβάλλονται από τον Υπεύθυνο της Επεξεργασίας για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.
    6.Το δικαίωμα να ενημερωθείτε για σχετική μεταβίβαση στοιχείων σας σε τρίτους.
    7.Το δικαίωμα να λάβετε μέτρα να σταματήσετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας αν η επεξεργασία πιθανόν να σας προκαλέσει να υποστείτε σημαντική ζημία ή σημαντική ηθική βλάβη, όταν αυτό είναι αδικαιολόγητο
    8.Το δικαίωμα να απαιτήσετε να μην χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα για την προώθηση διαφόρων προϊόντων, υπηρεσιών και ιδεών.
    9.Το δικαίωμα να αποτρέψετε αποφάσεις, λαμβανόμενες σχετικά με εσάς που βασίζονται αποκλειστικά στην αυτόματη επεξεργασία.
    10.Το δικαίωμα να μπορείτε να απαιτείται την διόρθωση ή καταστροφή προσωπικών δεδομένων που είναι λανθασμένα.
    11.Το δικαίωμα να μπορείτε να υποβάλλετε αντίρρηση οποιαδήποτε στιγμή για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων
    12.Το δικαίωμα να διεκδικήσετε αποζημίωση αν έχετε υποστεί ζημία και ηθική βλάβη ως αποτέλεσμα της παραβίασης των διατάξεων του νόμου 2472/1997.

Διαδικασία Επίλυσης Διαφορών

Αν οποιοδήποτε στιγμή έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με αυτόν τον Κώδικα Δεοντολογίας για Τήρηση Απορρήτου ή πιστεύετε πως τον έχουμε παραβιάσει, παρακαλώ κάνετε κλικ [εδώ] και θα επιχειρήσουμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία που μπορεί να έχετε.
Έχετε το δικαίωμα να αντιτίθεστε οποιαδήποτε στιγμή στην χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτή η αντίρρηση πρέπει να την απευθύνετε στη Κariera εγγράφως και πρέπει να περιέχει αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή. Η Κariera έχει την υποχρέωση να απαντήσει εγγράφως μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την λήψη της αντιρρήσεως σας. Στην απάντησή μας οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες στις οποίες προβήκαμε ή διαφορετικά, για τους λόγους που δεν ικανοποίησαμε το αίτημα σας.
Σε περίπτωση που δεν απαντήσουμε εμπροθέσμως ή η απάντησή μας δεν θεωρηθεί από εσάς ικανοποιητική, έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων και να ζητήσετε την εξέταση την απάντησή μας ή την παράλειψη ενέργειας μας.
Αν δεν ανταποκριθούμε καταλλήλως στο πρόβλημα σας ή στην απορία σας, θα πρέπει επίσης να επικοινωνήσετε με την BBBOnLiNE μέσω της ιστοσελίδας της στο www.bbbonline.gr και αυτοί θα αναλάβουν τον ρόλο του τρίτου έτσι ώστε να διευκολύνουν την διαδικασία επίλυσης της διαφοράς.

Πραγματοποιώντας αλλαγές στις πληροφορίες σας ή στις προτιμήσεις σας

Για την αναθεώρηση, διόρθωση, ανανέωση, αλλαγή ή διαγραφή του λογαριασμού ή του βιογραφικού σας, οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να εισέρχεστε στον λογαριασμό σας ‘My Kariera’ να μεταβείτε στο προφίλ του λογαριασμού σας ή στο βιογραφικό σας, να αναθεωρήσετε τις πληροφορίες του λογαριασμού ή του βιογραφικού σας και να επιλέξετε, εάν επιθυμείτε, την τροποποίηση ή τη διαγραφή τους από τις επιλογές που υπάρχουν (παρακαλώ να γνωρίζετε πως η Kariera μπορεί να τηρεί αρχεία για τους προηγούμενους λογαριασμούς σας, για ενδεχόμενο έλεγχο ή για σκοπούς αρχειοθέτησης, στους οποίους όμως δεν θα έχουν πρόσβαση τρίτοι). Αν κατά την διάρκεια έγγραφης ή κάποια άλλης στιγμής, επιλέξετε να δέχεστε ηλεκτρονικά μηνύματα διαφημιστικού περιεχομένου ή οτιδήποτε άλλο σχετικό από την Kariera, μπορείτε χρησιμοποιώντας την ίδια επιλογή να το ακυρώσετε. Εναλλακτικά αν αλλάξετε την γνώμη σας και θέλετε αυτήν την επιλογή, τότε μπορείτε να το επιλέξετε με τον ίδιο τρόπο.

Web Beacons
Η ιστοσελίδα της Kariera μπορεί να περιέχει ηλεκτρονικά εικονίδια, τα λεγόμενα ‘web beacons’ (ενίοτε ονομάζονται ‘single pixel gifs’) που μας επιτρέπουν να καταγράφουμε τον αριθμό χρηστών που επισκέπτονται αυτές τις σελίδες και να προσφέρουμε παράπλευρες υπηρεσίες. Τα web beacons δεν χρησιμοποιούνται για να γίνεται πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Kariera, ούτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τρίτους. Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούμε να συλλέγουμε συνολικές στατιστικές για τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας μας. Τα web beacons συλλέγουν μια περιορισμένη γκάμα πληροφοριών όπως αριθμών cookies, ώρα και ημερομηνία επίσκεψης της σελίδας και μία περιγραφή της σελίδας όπου βρίσκεται το web beacon. Επειδή τα web beacons λειτουργούν όπως οποιαδήποτε άλλο αίτημα για περιεχόμενο στη σελίδα, δεν μπορείτε να αποσυρθείτε ή να τα αρνηθείτε, αλλά μπορείτε να τα κάνετε αναποτελεσματικά είτε με το να αποσυρθείτε από τα cookies ή αλλάζοντας τις ρυθμίσεις των cookies στον διακομιστή σας (‘browser’).

Σχετικά με τα Cookies

Τα cookies είναι αλφαριθμητικοί κωδικοί που παρακολουθούν τις κινήσεις σας όταν είστε συνδεμένος σε κάποιο δίκτυο. Εμείς στην Κariera χρησιμοποιούμε cookies μόνο για την προστασία και για την εξυπηρέτηση των χρηστών μας. Τα Cookies μας επιτρέπουν να παρουσιάζουμε ασφαλείς σελίδες στους χρήστες μας χωρίς να τους ζητάμε να κάνουν εγγραφή κατ’ επανάληψη. Στην περίπτωση όμως όπου το σύστημα ενός χρήστη παραμείνει ανενεργό για περισσότερο από μία ώρα, το cookie θα λήξει, αναγκάζοντας τον χρήστη να κάνει πάλι εγγραφή για να συνεχίσει την περιήγηση του. Αυτό βοηθάει στην αποτροπή της αυθαίρετης πρόσβασης στα δεδομένα του χρήστη όταν δεν είναι μπροστά στον υπολογιστή του. Ο διακομιστής σας μπορεί να σας ενημερώσει για το πως να αρνηθείτε όλα τα cookies ή να σας εμφανίσει ένδειξη όταν θα σταλεί. Σημειώνουμε ότι μερικές υπηρεσίες μπορεί να μην λειτουργούν κανονικά χωρίς cookies. Cookies τρίτων μερών: Κατά τη διαδικασία της εξυπηρέτησης διαφημίσεων στην ιστοσελίδα, οι τρίτοι διαφημιστές μας, ενδεχομένως τοποθετήσουν ή αναγνωρίσουν ένα μοναδικό cookie στον διακομιστή σας. Η Κariera δεν έχει ευθύνη για τέτοιου είδους χρήση cookies τρίτων μερών.

Ασφάλεια για τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Η Κariera έχει λάβει σημαντικά μέτρα να προστατεύσει το προσωπικά σας δεδομένα από τυχαία απώλεια και από αυθαίρετη πρόσβαση, χρήση, αλλαγή ή αποκάλυψη. Στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας, έχουμε κρυπτογραφήσει όλα τα δεδομένα σχετικά με λογαριασμούς και προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης. Επιπροσθέτως, χρησιμοποιούμε κρυπτογραφικές μεθόδους για όλες τις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες (….). Παρότι έχουμε λάβει όλα τα εύλογα μέτρα, δεν υπάρχει αλάνθαστο σύστημα ασφαλείας. Συνεπώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα τύχουν αυθαίρετης και παράνομης πρόσβασης. (….)