Πώς είναι να είσαι Μάγειρας ή Σεφ;


Ο Κυριάκος Μελάς, ο Μίλτος Αρμένης και ο Χρήστος Τσώλας, βγάζουν για λίγο τη στολή της κουζίνας και μας μιλάνε για το πώς μοιάζει το να θρέφεις στην κυριολεξία τους ανθρώπους, ως επάγγελμα. Τι απαιτήσεις έχει; Είναι όπως νομίζουμε; Είναι μόδα; Είναι ένα… κύμα; Μια τεχνική δουλειά; Ή μια καλλιτεχνική;  Έχει διαφορά το να είσαι μάγειρας από το να είσαι σεφ; Τρεις διαφορετικοί Μάγειρες και σεφ, «ψημένοι» σε εμπειρία, και πολύ αγαπητοί στο κοινό που ο καθένας απευθύνεται, μίλησαν αποκλειστικά…

The post Πώς είναι να είσαι Μάγειρας ή Σεφ; appeared first on Kariera.gr Blog.