March 23, 2017

Coding School Ruby


[sg_popup id=3]

 

Συνεργασία

Εξασκήσου στο ομαδικό πνεύμα μέσα απο τα πιο ενδιαφέροντα συνεργατικά projects

Αποτέλεσμα

Εισηγητές και μαθητευόμενοι ολοκληρώνουν το Coding School με τις καλύτερες εμπειρίες

Hiring Partners

και senior developers θα σου μιλήσουν για τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν και θα κάνουν συνεντεύξεις.

Just Network

Εκατοντάδες σαν εσένα αλλά κάθε ένας/μια μοναδικός/ή. Get together και μοιραστείτε γνώσεις, ιδέες και εφαρμογές.


Wegrey_heart_previewRuby

Το Ruby on Rails, συχνά Rails ή RoR, είναι ένα πλαίσιο ανάπτυξης λογισμικού Ιστού ανοιχτού κώδικα για τη γλώσσα προγραμματισμού Ruby. Προορίζεται για χρήση σε συνδυασμό με ευέλικτες μεθοδολογίες ανάπτυξης (agile development methodologies), οι οποίες χρησιμοποιούνται από τους προγραμματιστές Ιστού για ταχεία ανάπτυξη λογισμικού (rapid application development).

Giorgos Tsiftsis

Developer @skroutz, messing around with ux and product teams.
Ο Γιώργος ασχολείται επαγγελματικά με τον προγραμματισμό περισσότερο από 10 χρόνια. Από το 2012 είναι μέλος της engineering ομάδας του Skroutz, όπου καθοδηγεί την ομάδα που ασχολείται με το web application και ux.Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς με μεταπτυχιακό στη Βιοπληροφορική του ΕΚΠΑ.

Giannis Nikolakopoulos

Ο Γιάννης Νικολακόπουλος είναι ακαδημαϊκός υπεύθυνος (academic program head) του μεταπτυχιακού προγράμματος Advanced Software Engineering του Πανεπιστημίου του Sheffield, το οποίο προσφέρει το Athens Tech College. Είναι συγγραφέας πολλών ερευνητικών εργασιών και στο Athens Tech College δραστηριοποιείται διδακτικά και ερευνητικά, μεταξύ άλλων, στις θεματικές περιοχές των Data Modeling, Advanced Database Systems, Operating Systems, Software Engineering, Business Intelligence και Big Data.

Χρήστος Μαντάς
Ο Χρήστος βρίσκεται στο Skroutz από το Μάρτιο 2016 και ανήκει στην Engineering ομάδα που ασχολείται με το Search. Έχει σπουδάσει Computer Science στο Ο.Π.Α. και στη συνέχεια έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα σε Network Computer Systems από το University College London. Πριν έρθει στο Skroutz είχε ξεκινήσει PhD στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
Θαλής Κάπρος
Ο Θαλής εντάχθηκε στο Engineering τμήμα του Skroutz το Σεπτέμβριο του 2014 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ομάδα του Earth. Είναι απόφοιτος της πολυτεχνικής σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικής με μεταπτυχιακό δίπλωμα σε Computational Mathematics and Machine Learning του University College London. Εργάζεται ως προγραμματιστής από το 2011.
Αργύρης Νταλιάνης
Ο Αργύρης εντάχθηκε στην engineering ομάδα Merchants του Skroutz τον Απρίλιο του 2016. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και εργάζεται επαγγελματικά ως προγραμματιστής από το 2013.
Κώστας Διαμάντης
Developer @skroutz, and a data nerd.Ο Κώστας αποτελεί μέλος της engineering ομάδας του Skroutz από το 2014 και συγκεκριμένα έχει το ρόλο του Tech Lead της επιμέρους ομάδας του Analytics. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Ο.Π.Α.
Xάρης Κόκκινος
Developer @skroutz, and a data nerd.Ο Χάρης βρίσκεται στο Skroutz από το Φεβρουάριο του 2016 και αποτελεί μέλος της engineering ομάδας του Analytics. Ασχολείται επαγγελματικά με τον προγραμματισμό από το 2013. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης στο Software Engineering με προπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πάτρας στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής.
Γιώργος Κυργιάζος
Ο Γιώργος εντάχθηκε στην Engineering ομάδα του Earth το Μάιο του 2015. Απόφοιτος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ασχολείται επαγγελματικά με τον προγραμματισμό από το 2009.

Δείτε την Agenda των μαθημάτων του Coding School Ruby που ξεκινά το Σάββατο 13 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017.
Όλα τα μαθήματα διεξάγονται Σάββατα και 2 Κυριακές, από τις 9:30 – 16:30, ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να συμμετέχει. Όλα τα μαθήματα οδηγούν σε ένα τελικό Σαββατοκύριακο κατά το οποίο οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν το project τους και θα λάβουν το δικό τους Certification.

1st Week | 13/5/2017 | Intro to Ruby
2nd Week | 20/5/2017 | Tooling
3rd Week | 27/5/2017 | Rails (1/2)
4th Week | 3/6/2017 | Databases & front end
5th Week | 10/6/2017 | Rails (2/2)
6th Week | 17/6/2017 | Rails in the wild
7th Week | 24/6/2017 | Ruby Ecosystem
8th Week | 1 & 2/7/2017 | Project Development | Hackathon

Τα μαθήματα διαρκούν 2 μήνες. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν 8 Σάββατα και 2 Κυριακές, από 13 Μαΐου έως 2 Ιουλίου. Το Coding School ολοκληρώνεται με την ολοκλήρωση του project σου υπό την καθοδήγηση έμπειρων στελεχών και φυσικά την βράβευση των καλύτερων!Το Ruby Coding School πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Athens Tech. Το Athens Tech College είναι το πρώτο τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που συνδυάζει την τεχνολογία, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα, με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας.

 

ATH-TECH

 

Συμμετοχή

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού ή έμπειρα στελέχη που εργάζονται αυτήν την στιγμή σε άλλη γλώσσα προγραμματισμού και θα ήθελαν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας των developers. Το μόνο που χρειάζεται για να γίνεις μέλος του Coding School Community είναι να έχεις όρεξη για κώδικα, πτυχίο στην πληροφορική ή σε συναφές αντικείμενο ή προϋπηρεσία ως Developer. Μετά την αίτηση ενδιαφέροντος που θα αποστείλετε θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε ένα τεστ γνώσεων. Ακολουθεί ένα Skype Interview και η τελική αξιολόγηση. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 7 Μαΐου.

 

Μάθε περισσότερα
Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων και την επιτυχή ολοκλήρωση του project που θα σου δοθεί από τις συμμετέχουσες εταιρίες θα λάβεις πιστοποιητικό παρακολούθησης και επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος.

 

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 350€ για το σύνολο των μαθημάτων και την πιστοποίηση. Εσύ φέρνεις μόνο το laptop σου και εμείς φροντίζουμε να σου δώσουμε όλο το απαραίτητο υλικό ή εργαλεία για να ξεκινήσεις τα μαθήματα!

Supporter

Rails Girls is a global, non-profit volunteer community that aims to give tools for women to understand technology and to build their ideas. We do this by providing a great experience on building things and by making technology more approachable. Workshops are taking place once per year. Find more information here and follow us on twitter and facebook.