October 11, 2017

Developers Day December


 

[sg_popup id=3]

 

Καλώς ήρθες στο Developers Day

 

 

Meetup

Έλα να μάθεις που βρίσκεσαι εσύ στον Γαλαξία των Developers.

Το 82% των Developers

του προηγούμενου event δήλωσαν οτι θα ερχόντουσαν ξανά και αξιολόγησαν με πάνω απο 4.3/5 τα workshops και τις ομιλίες!

Πάνω απο 20+ εταιρίες

θα είναι εκεί για να κάνουν workshops, να μιλήσουν για τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν και να κάνουν συνεντεύξεις.

Just Network

Εκατοντάδες σαν εσένα αλλά κάθε ένας μοναδικός. Get together και μοιραστείτε γνώσεις, ιδέες και εφαρμογές.

Wegrey_heart_previewDevelopers

Το Developers Day είναι το μεγαλύτερο Open Event Πληροφορικής για Developers στην Ελλάδα και αποτελεί αποδεδειγμένα έναν επιτυχημένο θεσμό Interview Days. Πρόκειται για μία ημέρα γεμάτη από επαγγελματικές γνωριμίες και ευκαιρίες δικτύωσης με Developers & SW Engineers όλων των τεχνολογιών με στόχο να προσφέρει νέες ευκαιρίες εργασίας.

 

Coding Workshops

Μέσα από διαδοχικά Workshops & Meet Up sessions φιλοδοξούμε να φέρουμε σε επαφή όλους τους Developers με τους καλύτερους εκπαιδευτές/επαγγελματίες του κλάδου και με περισσότερες από 10 εταιρίες που θα επιδείξουν τα projects στα οποία εργάζονται και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν. Για να λάβεις μέρος σε κάποιο από αυτά θα πρέπει να δηλώσεις τη συμμετοχή σου μέσω Eventbrite.

 

Εγγραφή για τα workshops

 

Σε ποιους απευθύνεται

Web Developers/Software Engineers, Mobile Developers (Android, iOS), Developers (Java, .NET, PHP, C, C#, C++, Ruby, Perl, Linux & Scripting, BMC, SAP, Python, SharePoint, Cobol), Experts in MVC framewroks, Databases (MySQL, MS SQL, Cassandra, Mongo DB, DB2, NoSQL, PostgreSQL), Front End Developers (Javascript, Angular Js, Node Js, Web Services ML5 etc.), Web Designers (UI/UX)/Graphic Designers, Business Analysts/Consultant, Testers, Security experts, SAP professionals, Datawarehouse/BI professionals, IT Administrators/Support/ Help-desk (end user support), IT Managers/Directors/Project Managers, Systems Administrators/System Engineers/DevOp

 

Στο κέντρο της πόλης, αλλά έξω από την κίνηση και τον δακτύλιο. Ο πολυχώρος πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ βρίσκεται στα σύνορα του Βοτανικού με τον Κεραμεικό και το Γκάζι, σ’ ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας.

Ώρες διεξαγωγής: 10.00 π.μ. – 17.00 μ.μ.
Διεύθυνση: Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα, Τ.Κ: 104-47

Coding Workshops

Μέσα απο διαδοχικά Workshops & Meet Up sessions φιλοδοξούμε να φέρουμε σε επαφή όλους τους Developers με τους καλύτερους εκπαιδευτές/επαγγελματίες του κλάδου και περισσότερες από 10 εταιρίες που θα επιδείξουν τα projects στα οποία εργάζονται και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν. Για να λάβεις μέρος σε κάποιο από αυτά θα πρέπει να δηλώσεις τη συμμετοχή σου μέσω Eventbrite.

 

Εγγραφή για τα workshops
DevLearn

H Microsoft θα πραγματοποιήσει το πρώτο DevLearn του Developers Day σε Azure για 30 συμμετέχοντες. Παρακολούθησε 1 ώρας hands-on εκπαίδευση σε cutting-edge technology. Εισηγητής του DevLearn θα είναι ο Πάρης Πολύζος. Για να λάβεις μέρος θα πρέπει να δηλώσεις τη συμμετοχή σου μέσω Eventbrite.

Your first web app on Azure
In this mini workshop, you will learn how to setup continuous integration to easily deploy your project from a GitHub repository to Microsoft Azure.
During this process, you will explore the basics of Azure App Service & Azure SQL Service. You will create multiple deployment environments and, when you fill confident, you will be able to easily swap from one to another with a single click.

Requirements
Laptop
GitHub account

 

 

Looking for a (new) Job?

Ανέβασε το βιογραφικό σου και έλα στο event για να έρθεις σε επαφή με εταιρίες που ψάχνουν experts όπως εσύ. Είτε με fixed date and time για συνέντευξη είτε on the spot, τώρα είναι πιο εύκολο απο ποτέ να γνωριστείτε καλύτερα με τις εταιρίες που θέλεις και θέλουν να σε δουν.

 

Send your amazing CV

 

Χορηγός

Xορηγός του Developers Day Αθήνας είναι η Microsoft Ελλάς. H Microsoft Ελλάς δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992 με στόχο να καταστήσει την τεχνολογία προσβάσιμη σε όλους τους Έλληνες και να συμβάλει στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομιας. Απασχολεί περισσότερους από 110 εργαζόμενους σε μόνιμη βάση, ενώ αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι περισσότεροι από 30 Έλληνες εργάζονται στα κεντρικά γραφεία της Microsoft στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Παράλληλα, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Microsoft χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλες τις επαγγελματικές, εκπαιδευτικές και προσωπικές δραστηριότητες των Ελλήνων, ενώ χιλιάδες επιχειρήσεις, οργανισμοί και δημόσιοι φορείς βασίζονται στην τεχνολογία της και τις λύσεις που προσφέρει.

 

Μάθε περισσότερα
Προϊοντικοί Χορηγοί

 

 

 

They said and we Quote

Was awesome. Many cool people and interesting topicsDimitrios
Thank you for this event… It was really awesome as dimitrios said. Very interesting workshops… I met nice people. I would like to thank you all, girls in the reception, companies, sponsors.
Maria D.
Everything was fine and we got the opportunity to come close to companies that are actually looking for hiring people… thank you for this!stefanos.k